‘Toto, I have a feeling we’re not in Kansas any more’, zegt Dorothy in The Wizard of Oz tegen haar hondje Toto. Ze zijn net door een cycloon vanuit het grijze Kansas hup, naar het kleurige sprookjesland Oz getorpedeerd. Eng? Spannend? Ja, allemaal. Merkwaardig ook en het vraagt van Dorothy heel wat moed, tips en hulp van een grote diversiteit aan vrienden om weer in het ‘nieuwe normaal’ te komen.

Dat Dorothy gevoel herken je vast. Of je nu ondernemer bent of ondernemend, aanpassen aan een snel veranderende werkelijkheid is nu eenmaal noodzakelijk: zodra je denkt dat je weet hoe iets in elkaar zit, blijkt het toch weer anders dan je in eerste instantie dacht. Het vraagt ‘resilience’, zoals je zo vaak leest. Veerkracht. En hup, weer door. 

Dorothy kreeg hulp van de wizard en zijn vrienden. En jij krijgt hulp van mij. En van mijn netwerk, het netwerk van Not in Kansas: health coaches, mindfulness trainers, business model canvas tijgers, wie je ook maar nodig hebt om jou verder helpen naar de volgende fase. 

Business Coaching: Power Hours

Het vraagt moed om verder te komen. En een stappenplan. Denk je dat je het alleen kunt en wil je gewoon af en toe een klankbord? Geen gedoe met lange trajecten, of wil je het eerst eens even aankijken? Dan boek je Power Hours. Ik help je dan weer verder op weg door te luisteren naar je plannen en door al brainstormend mee te denken hoe het nog beter kan. Samen ontwikkelen we jouw plan zo verder dat het ‘accountable’ wordt. 

Na afloop heb je weer energie om de volgende stap te zetten. 

Wil je meer weten over het boeken van een Power Hour? Stuur me een mail, en vertel kort wat over jezelf en waar je hulp bij nodig hebt: nathalie@notinkansas.nl. 

Business Coaching: Courage over Comfort

Het vraagt soms (oké, vaak) moed om échte stappen te zetten. In je ondernemerschap, in je carrière, in je leven. Want het gaat meestal om verandering of om vastgeroeste patronen waar je écht vanaf wil.

Het is lastig om je in je eentje te veranderen en dat is ook nergens voor nodig. In een diepgaand maatwerk traject begeleid ik je. Dat betekent meestal dat we één keer per twee weken elkaar zien (dat kan ook virtueel) en de rest van de tijd ben ik telefonisch bereikbaar voor je. Korte lijnen, want daar hou ik van.

Meer informatie over de Courage over Comfort trajecten? Mail naar: nathalie@notinkansas.nl.

Business Coaching: Interim Projecten

Heb je ook concrete hulp nodig ín je bedrijf? Dan help ik je op interim basis en stroop ik ook graag zelf de mouwen op. Per project bepalen we wie nog meer nodig is om het tot een goed einde te brengen.

Wil je meer informatie over de manier van werken? Mail naar: nathalie@notinkansas.nl. 

Tot snel!